Warning: Undefined variable $RemainingDays in /home/wpmaster/public_html/wp-content/plugins/wordfence/wordfence.php on line 40
Webáruház készítés WordPress alapokon - Profi megoldások
Wordpress Webáruház Készítés

WordPress webáruház készítés

Webshop készítés családi vállalkozásoknak és nagyobb vállalatoknak.

Icon01

10 éves tapasztalt

WordPress webáruház készítés és üzemeltetésében.

Icon01

Rugalmasság

Minden felmerülő igényre megkeressük a legmegfelelőbb megoldást.

Icon01

Maximalizmus

Csak 100% elkészült webáruházat adunk át, ami maximálisan a Te elképzelésid szerint készült el.

Icon01

Határidő

Minden webáruház készítésnél meghatározunk közösen egy határidőt, amit maradéktalanul be is tartunk.

Miért mi készítsük el webáruházad?

Minosegi-Weboldal

Kiváló minőségű weboldalt készítünk neked

Csak olyan webshopot készítünk, ami megfelel a vásárlói igényeknek és maradéktalanul eleget tesz a kor elvárásainak, valamint a keresőmotorok is előnyben részesítik.

Trendi-Honlap

Követjük a trendeket

Felgyorsult világunkban gyorsan változnak a trendek, így a WordPress webáruház készítés és rohamosan fejlődik valamint folyamatosan változik. Ezzel egy időben a technikai háttér és folyamatosan fejlődik és javul. Az elmúlt 10 évben mindig arra törekedtünk, hogy ezeket a fejlődéseket nyomon kövessük, és alkalmazzuk.

Honlap-Segitsegnyujtas

Élettartam segítségnyújtás

Minden elkészült és átadott webáruház mellé díjmentesen jár az online segítségnyújtás a webshop kezelésével, illetve üzemeltetésével kapcsolatban, és a frissítéseket, tartalmi változtatásokat is kedvezményes áron csináljuk ügyfeleinknek. Emailben bármikor kérhetsz tőlünk segítséget, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Holnap-1-Het-Alatt

Rövid határidővel dolgozunk

Egy webáruház elkészítése nem kis feladat és rengeteg munkát igényel mind a megrendelő mind a fejlesztő részéről. Mivel az elmúlt 10 évben hatalmas tapasztalatra tettünk szert webshop készítés terén, ezért elmondható, hogy ha minden szükséges anyag rendelkezésre áll akár 3 hét alatt is elkészítjük álom webáruházadat.

10Ev-Tapasztalat-Weboldal-Keszitesben

Tapasztalat és rutin

Számtalan egyedi megoldást tudhatunk a hátunk mögött, amire nagyon büszkék vagyunk. Sok elégedett ügyféltől hallottuk vissza, hogy ezt az elképzelést vagy funkciót mások nem tudták megvalósítani vagy csillagászati összegért vállalták volna el.

Wordpress-Keresooptimalizalas

Keresőoptimalizálás

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy minden általunk készített webshop megfeleljen a Google és más kereső motorok elvárásainak, de elsősorban a leendő vásárlóknak nyújtson kiemelkedő vizuális és tartalmi élményt. Ezért mi minden webshopnál elkészítjük az alapvető keresőoptimalizálási beállításokat is.

WordPress webáruház készítés folyamata

Weboldal-Keszites-Kapcsolat

1. Kapcsolatfelvétel, árajánlat

Első lépésként elérhetőségeink valamelyikén keress minket! Ez történhet az űrlapon keresztül, vagy telefonon hétköznapokon 9-12 óra között a +36 20 255 3361 telefonszámon, illetve emailben a info@wpmaster.hu címen. Ezt követően elkészítjük az egyedi árajánlatot.

Honlap-Keszites-Szerzodes

2. Szerződéskötés

Amennyiben elfogadod az árajánlatot, minden esetben szerződést kötünk! A szerződéskötés, valamint a 30% előleg beérkezése után kezdjük el a webáruház fejlesztését.

Trendi-Honlap

3. Tervezés, fejlesztés, tesztelés

A webáruház céljának és a te elképzeléseidnek megfelelően megtervezzük a dizájnt és a különböző funkciókat. Ezután elkészítjük a webáruházat, közösen teszteljük, mert csak 100 %-ban működőképes weboldalt adunk át neked.

Honlap-Keszites

4. Átadás

A sikeres tesztelés után az elkészült webshopot átadjuk neked használatra a végleges tárhelyen. Amennyiben nem vagy biztos magadban a webshop kezelésével kapcsolatban, készítünk számodra egy rövid írásos vagy videó útmutatót.

De miért is piac vezető a WordPress webáruház megoldása?

Egyszerre lehet költség hatékony és professzionális minőségben létrehozni webáruházat, miközben nem kell milliós költségekkel számolni. Akár egy kattintással aktiválhatod saját weboldaladon a Woocommerce bővítményt, ha már rendelkezel weboldallal.

A webáruház modul kezelése 100%-ban megegyezik a WordPress kezelésével, ezért zökkenőmentesen tudod ezt is kezelni.

Milyen funkciók találhatóak meg egy alap WordPress webáruházban?

Termékek kezelése. Ez ugye alap feltétel egy webshop esetén. Ugyan olyan játszi könnyedséggel tudsz akár 50.000! terméket feltölteni a webáruházba mint egy blog bejegyzést megírni. Megtudod adni a termék nevét, több féle leírást készíteni. Tudsz beállítani normál és akciós árat, akár időzítve is!

Tudsz egy vagy több termék képet feltölteni. (Erre még visszatérünk később)

Ha például ruhákat árusítasz a webshopodban, van rá lehetőséged, hogy úgynevezett variálható terméket hozz létre. Ez annyit jelent, létre hozol egy Piros pulcsi terméket. Ez ugye nem csak egy méretben kapható, így mint variálható termék, könnyedén felvihetsz hozzá méreteket, tetszőleges mennyiségben. Minden variációhoz külön-külön árat, leírást és termék fotót tudsz beállítani. Ezzel nem lesz 36 db ugyan olyan piros pulcsi a webshopban, csak egy. Így a vásárlók is könnyebben eligazodnak és neked is könnyebb a termékek kezelése. Természetesen a variációnak nem csak méretet tudsz megadni, a lehetőségek végtelenek.

A következő nagyszerű opció a készlet kezelés. Betudod állítani, hogy az adott termékből (variációknál külön-külön is) mennyi van készleten. Ezt figyeli a webshop és ha fogyóban van egy termék, arról emailben értesítést küld neked. A vásárlókat is értesíti, ha egy termék elfogyott. Ilyenkor több opció is rendelkezésre áll. Például megtilthatod a rendelés leadását erre a termékre. Ilyenkor nem tud rendelést leadni a vásárló a webshopban. A másik megoldás, hogy értesítést küld a vásárló részére, ha újra elérhető a termék, illetve készlet hiány ellenére is lehet rendelni a webáruházban az adott termékből.

Termékek kategorizálása. Több termék esetén erősen ajánlott kategóriákba rendezni a termékeket. Ezt minden terméknél külön-külön betudod állítani melyik kategóriában vagy kategóriákban jelenjen meg. Ezeket a kategóriákat is Te hozod létre, ezért maximálisan szabad kezet kapsz a kezelésükben és a létrehozásukban.

Wordpress Webáruház 2023-Ban= Woocommerce

Szinte bármilyen fizetési módot igénybe vehetsz.

Alapértelmezetten 4 féle fizetési mód áll rendelkezésre a webáruházban.

Utánvét – Itt a fizetés kézpénzben történik a termék átvételekor.

Banki átutalás – Sima bankiátutalással rendezik a termék vételárát, az általad megadott banki adatok alapján, amit rendszer automatikusan elküld a vásárlónak, ha ezt a fizetési módot választja.

Csekkes fizetés – Ez Magyarországon abszolút nem elterjedt fizetési mód.

PayPal – Amennyiben rendelkezel PayPal fiókkal, azt is hozzá tudod kapcsolni a webáruházhoz és így akár bankkártyás fizetés is lehetséges lesz. 2022-ben ez a fizetési mód is nagyon kedvelt és elterjedt nálunk is.

Természetesen van lehetőség bankkártyás fizetési módra a Woocommerce webshopban, ehhez viszont rendelkezned kell ehhez szükséges szerződéssel a bankoddal! Majdnem minden hazai banknak van már bővítménye amivel a webáruházadat össze tudod kapcsolni a bank rendszerével. Itt viszont már jelentősebb kiadással kell számolnod mint a bank felé, mint a bővítmény készítője felé és esetleg egy fejlesztő felé is aki beállítja neked ha Te nem vagy biztos magadban.

Megérkeznek az első vásárlók. Ők regisztrálnak a webáruházadban, hogy vásárolni tudjanak. A rendszer automatikusan eltárolja az általuk megadott adatokat, amire a szállításhoz, számlázáshoz és fizetéshez szükséges. Mindenkinek lehetősége van saját adatai szerkesztésére, törlésére.

Rendelések nyomkövetés. Ha már megtörtént a vásárlás, erről Te és a vásárló is emailben kap értesítést. Minden fontosabb mozzanatról küld emailt a vásárló részére a webshop. Ilyen például a rendelését megkaptuk, fizetés megtörtént, csomagja úton van, stb. Te nem fogsz minden mozzanatról emailt kapni, csak is a rendelés leadásáról. 😊

A vásárlók minden rendelésüket nyomon követhetik a saját profilukban amennyiben belépnek a webáruházba. Itt nem csak az aktuális rendelésüket tekinthetik meg, hanem már korábban leadott és teljesített rendeléseik is megjelennek. Így akár pár kattintással újra megtudják rendelni az adott terméket.

De mi a legnagyobb erőssége a Woocommerce webáruháznak?

A SEO! Woocommerce magasan veri a bérelhető és akár! az egyedi fejlesztésű webshopokat keresőoptimalizálásban. Az alap beállítások között is megtalálod egy alapszintű SEO beállításához szükséges opciókat, ebben tovább segítenek neked az akár ingyenes SEO bővítmények is. Ezzel minden a Google számára fontos információt meg tudsz adni a termékedről és webáruházadról.

A teljesség igénye nélkül pár példa:

 • Egyedi termék név
 • Egyedi termék leírás
 • Termék kép tartalmazza a termék nevét (ha nem így nevezted volna el a képet)
 • Vásárlói vélemények
 • Stb.

Ez a rövid leírás csak a jéghegy csúcsa. Ennél sokkal-sokkal többet tud és többet lehet kihozni egy Woocommerce webáruházból. Az itt felsorolt funkciók és opciók a legalapabbak.

WordPress webáruház készítés árak

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!

Alap WordPress webáruház

199.000 Ft
 • Egyedi design
 • Reszponzív (mobilbarát) megjelenés
 • Magyar kezelőfelület
 • Biztonsági beállítások
 • Termék feltöltés
 • Szállítási módok
 • Fizetési módok (kártyás fizetés nélkül)
 • Termékopciók (pl. szín, méret)
 • Saját profil kezelése a felhasználóknak
 • Kapcsolati űrlap
 • SEO beállítások

Prémium WordPress webshop

279.000 Ft
 • Egyedi design
 • Reszponzív (mobilbarát) megjelenés
 • Magyar kezelőfelület
 • Biztonsági beállítások
 • Termék feltöltés
 • Szállítási módok
 • Fizetési módok (kártyás fizetés is)
 • Termékopciók (pl. szín, méret)
 • Saját profil kezelése a felhasználóknak
 • Raktárkészlet kezelés admin felületen
 • Vásárlói kuponok és kedvezmények
 • Számlázó programmal integráció
 • Hírlevélküldő modul akciókra
 • Nyelvválasztó és nyelvek kezelése
 • Valutaváltó és pénznemek kezelése
 • SEO beállítások
Népszerű
Wordpress-Honlap-Keszites
Dot2
Triangle1

Elkészítjük együtt a webáruházad?

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot emailben!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Circle1
Close Popup

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Close Popup
Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Technikai Cookie-k
Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Összes tiltása
Save
Összes engedélyezése
Open Privacy settings